PRETVARAC NAPONA MIK 200 SA BATERIJOM

11,100.00 Din. 11,100.00 Din.

Kategorija:
⚡️PRETVARAČ NAPONA MIK 200B (12/220V 200W ) sa akumulatorom ⚡️
DEKLARACIJA
Model:
Pretvarac napona MIK200 sa baterijom
Naziv i vrsta robe:
pretvarac napona
Proizvodjac:
David-Jon Beograd
Zemlja porekla:
Srbija
Prava potrošača:
Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Napomena:
TERMOKONVOJ DOO se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Isporuka na teritoriji cele Srbije.

Invertor je predviđen za neprekidno napajanje pumpi malih grejnih sistema na čvrsta goriva, telefonske centrale i punjače za mobilni. Ovaj pretvarač se ne koristi za kotlove na gas i pelet jer uređaj nema dovoljnu snagu da podrži i pumpu i gorionik kod kotlova na pelet. Pored pumpe dozvoljeno je napajati i jedan manji potrosac do 15W snage, najcesce LED sijalicu. Kako bi se pumpa napajala sto duze potrebno je istu ubaciti u najmanju brzinu pri nestanku struje.
❗️Ovaj pretvarač sadrži dve baterije u sebi i u najmanjoj brzini pumpe, uz okretanje potenciometra skroz u levo moze pruziti autonimiju do cak 6 sati.
Ako Vam je potrebna veća autonomija, pogledajte invertor model MIK 200 bez akumulatora predviđen za rad sa spoljnim akumulatorom
Model: MIK 200 B
Snaga: 200 VA
Trajno opterecenje: 120 W
Izlazni sinusni oblik: Modifikovani
Autonomija: 4 do 6 sati
Baterija (akumulator): 2 x 7.2Ah – stoje u uredjaju
Izlazna utičnica: 3 x suko
Garancija: 24 meseca na uredjaj