KOTAO NA PELET MARELI ECOSTAR 35

248,500.00 Din. 248,500.00 Din.

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
Kategorija: Oznake: ,
DEKLARACIJA
Model:
Kotao na pelet Mareli ECOSTAR-35
Naziv i vrsta robe:
kotao na pelet
Uvoznik:
Termokonvoj Plus Doo
Zemlja porekla:
Bugarska
Prava potrošača:
Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Prateci zahteve tržišta proizvođač Mareli izbacio je novi Model kotla na pelet, kotao nosi oznaku ECOSTAR nekadasnji SBN-35. Maksimalne snage do 35kW. Odgovara zahtevima onih potrošača koji su kao primedbu imali mali kapacitet spremnika kod modela PBN-30 (kapacitet spremnika bio je 30kg) sada model SBN raspolaže spremnikom od 110kg, s obzirom da spremnik dosta povećava visinu kotla sa prednje strane kotao poseduje pokazatelj nivoa peleta u spremniku, s obzirom da kao i svi ostali modeli Mareli kotlova poseduje turbulatore u cevima proizvođač je ovaj model obogatio automackim čišćenjem turbulatora, jednostavnim povlačenjem ručke turbulatori se protresaju i sav pepeo iz njih pada u prednji deo kotla nema potrebe za otvaranjem bočnih stranica i tome slično što apsolutno pojednostavljuje proces čišćenja kotla.

Sa ugrađenom inteligentnom elektronskom kontrolom, i potpuno automatizovanim radom  korišćenje kotla čini veoma lakim i jednostavnim. Ima mogućnost povezivanja sa preciznim sobnim termostatom, koji osigurava savršenu kontrolu temperature u vašem domu.  Automacko paljenje peleta postiže se uz pomoć keramičkog grejača i traje svega nekoliko sekundi. Tajmer na kotlu omogućava dnevno, nedeljno i vikend podešavanje vremena paljenja i gašenja kotla.
Proizvodnja kotla serije SBN zadovoljava sve evropske standarde i zahteve za zaštitom životne sredine. Zahvaljujući inovativnim tehnologijama i 5-stepenom načinu rada, postiže vrlo visoku efikasnost usled veoma niske emisije CO gasova u atmosferu. Svi proizvodi Mareli serije SBN imaju petogodisnju garanciju na kazan i dvogodisnju garanciju na elektroniku i ostale komponente.

Kotao na pelet Mareli SBN35 je maksimalne snage 35kW i celokupna snaga predata je vodi.

Raspolozive snage 12kW, 18kW, 25kW i 35 kW.

Napomena:
TERMOKONVOJ DOO se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Isporuka na teritoriji cele Srbije.

 

Brend

Kubatura

Namena

Snaga

Tip