Akcija!

KOTAO NA PELET MARELI ECOSTAR 25

267,900.00 Din. 246,500.00 Din. 246,500.00 Din.

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
Uporedite

Kotao na pelet Mareli SBN-35 je model koji je na nasem trzistu ispracen brojnim pohvalama, sa svojim pojavljivanjem podrumska varijanta maksimalne snage 35kW kostala je 185.070,00 dinara, zbog svoje pristupacne cene mnogi korisnici koji su zeleli da iskoriste prednosti ovog modela, automacko ciscenje turbulatora jednostavnim povlacenjem rucice, povlacenjem rucice turbulatori se protresaju i sav pepeo iz njih pada u prednji deo kotla nema potrebe za otvaranjem bočnih stranica i tome slično što apsolutno pojednostavljuje proces čišćenja kotla i spremnik kapaciteta 100 kilograma, opredeljivali su se za njega bez obzira sto im je bila potrebna manja snaga kotla. Zbog jako dobrih karakteristika stepenom iskoriscenja preko 92% i jako dobrim reakcijama trzista proizvodjac Mareli izbacuje navedeni model SBN u jos dve snage 18kW i 24kW!

Sa ugrađenom inteligentnom elektronskom kontrolom, i potpuno automatizovanim radom  korišćenje kotla čini veoma lakim i jednostavnim. Ima mogućnost povezivanja sa preciznim sobnim termostatom, koji osigurava savršenu kontrolu temperature u vašem domu.  Automacko paljenje peleta postiže se uz pomoć keramičkog grejača i traje svega nekoliko sekundi. Tajmer na kotlu omogućava dnevno, nedeljno i vikend podešavanje vremena paljenja i gašenja kotla.
Proizvodnja kotla serije SBN zadovoljava sve evropske standarde i zahteve za zaštitom životne sredine. Zahvaljujući inovativnim tehnologijama i 5-stepenom načinu rada, postiže vrlo visoku efikasnost usled veoma niske emisije CO gasova u atmosferu. Svi proizvodi Mareli serije SBN imaju petogodisnju garanciju na kazan i dvogodisnju garanciju na elektroniku i ostale komponente.

Kotao na pelet Mareli SBN25 je maksimalne snage 25kW i celokupna snaga predata je vodi.

Raspolozive snage 12kW, 18kW, 25kW i 35 kW.

 

Brend

Snaga

Kubatura

Namena

Tip

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

X