Akcija!

KOTAO NA PELET MARELI ECOSTAR 18

235,900.00 Din. 216,900.00 Din. 216,900.00 Din.

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
DEKLARACIJA
Model:
Kotao na pelet Mareli ECOSTAR-18
Naziv i vrsta robe:
kotao na pelet
Uvoznik:
Termokonvoj Plus Doo
Zemlja porekla:
Bugarska
Prava potrošača:
Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Seriju ECOSTAR nekadasnji SBN kotlova na pelet, proizvodjaca Mareli, karakterise veliki spremnik kapaciteta 105 kilograma, s obzirom da spremnik dosta povećava visinu kotla sa prednje strane kotao poseduje pokazatelj nivoa peleta u spremniku kao i automacko ciscenje turbulatora jednostavnim povlacenjem rucice. Povlačenjem ručke turbulatori se protresaju i sav pepeo iz njih pada u prednji deo kotla nema potrebe za otvaranjem bočnih stranica i tome slično što apsolutno pojednostavljuje proces čišćenja kotla. Zbog svojih dimenzija, sirine svega 57cm a visine 155cm dovoljno je kompaktan da bi omogucio instaliranje u oblastima u kojima je prostor veoma ogranicen.

Sa ugrađenom inteligentnom elektronskom kontrolom, i potpuno automatizovanim radom  korišćenje kotla čini veoma lakim i jednostavnim. Ima mogućnost povezivanja sa preciznim sobnim termostatom, koji osigurava savršenu kontrolu temperature u vašem domu.  Automacko paljenje peleta postiže se uz pomoć keramičkog grejača i traje svega nekoliko sekundi. Tajmer na kotlu omogućava dnevno, nedeljno i vikend podešavanje vremena paljenja i gašenja kotla.
Proizvodnja kotla serije SBN zadovoljava sve evropske standarde i zahteve za zaštitom životne sredine. Zahvaljujući inovativnim tehnologijama i 5-stepenom načinu rada, postiže vrlo visoku efikasnost usled veoma niske emisije CO gasova u atmosferu. Svi proizvodi Mareli serije SBN imaju petogodisnju garanciju na kazan i dvogodisnju garanciju na elektroniku i ostale komponente.

Kotao na pelet Mareli SBN18 je maksimalne snage 18kW i celokupna snaga predata je vodi.

Raspolozive snage 18kW, 25kW i 35 kW.

Napomena:
TERMOKONVOJ DOO se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Isporuka na teritoriji cele Srbije.

 

Brend

Kubatura

Namena

Snaga

Tip