Kotao na pelet Mareli kompakt PB18

164,900.00 Din. 164,900.00 Din.

Kategorija: Oznake: ,

DEKLARACIJA
Model:
Kotao na pelet Mareli kompakt PB-18
Naziv i vrsta robe:
kotao na pelet
Uvoznik:
Termokonvoj Plus Doo
Zemlja porekla:
Bugarska
Prava potrošača:
Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Kotao na pelet Mareli PB18 sa ugrađenom inteligentnom elektronskom kontrolom, i potpuno automatizovanim radom  korišćenje kotla ćini veoma lakim i jednostavnim. Ima mogućnost povezivanja sa preciznim sobnim termostatom, koji osigurava savršenu kontrolu temperature u vašem domu.  Automatsko paljenje peleta postiže se uz pomoc keramičkog grejača i traje svega nekoliko sekundi.. Tajmer na kotlu omogućava dnevno, nedeljno i vikend podešavanje vremena paljenja i gašenja kotla.
Proizvodnja kotla serije PB zadovoljava sve evropske standarde i zahteve za zaštitom životne sredine. Zahvaljujući inovativnim tehnologijama i 5-stepenom načinu rada, postiže vrlo visoku efikasnost usled veoma niske emisije CO gasova u atmosferu. Svi proizvodi Mareli serije PB imaju garanciju 5 godina na kazan od curenja i 2 godine na elektroniku i ostale komponente.

Kotao na pelet Mareli PB 18 je maksimalne snage 18kW i celokupna snaga predata je vodi.

Dostupan u krem, sivoj, bordo, crnoj ili boji po želji kupca. Raspolozive snage 12kW, 18kW, 24kW i 30 kW.

*Kotao je sa integrisanom cirkulacionom pumpom i ekspanzionom posudom.

Napomena:
TERMOKONVOJ DOO se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Isporuka na teritoriji cele Srbije.

 

Brend

Kubatura

Namena

Snaga

Tip