Akcija!

KOTAO CALISTO – CB35

155,900.00 Din. 143,500.00 Din. 143,500.00 Din.

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
Uporedite

KOMBINOVANI KOTAO CALISTO – MODEL CB

Kombinovani kotlovi CB serije iz kompanije Mareli odlikuju se čvrstom konstrukcijom od nerđajućeg čelika, kao i visokom efikasnošću kako u radu sa peletom, tako i prilikom upotrebe čvrstog goriva. Ova efikasnost se postiže zahvaljujući posebno razvijenom multipass dizajnu izmenjivača toplote. Prisustvo dvoja vrata omogućavaju brzo i lako prebacivanje sa jednog goriva na drugo.

CB serija kombinovanih kotlova iz Marelija ima snagu u rasponu od 24 kw, 35kw i 48 kw, što ih čini savršenim za sve primene. Kotlovi rade sa Mareli SMB linijom gorionika. Njihova instalacija je jednostavna, zahvaljujući sistemu dvostrukih vrata koja su zamenljiva u sekundi, u zavisnosti od vrste gorionika koji ste izabrali. Dodatna pogodnost je dodatak senzora koji kontrolišu proces sagorevanja, temperaturu vode, kao i odvod dimnih gasova, što je dodatna garancija za sigurnost proizvoda na radu.

Kombinovani kotlovi CB serije iz kompanije Mareli zadovoljavaju sve evropske standarde i zahteve u odnosu na životnu sredinu. Zahvaljujući upotrebi inovativnih tehnologija poput modulacije goriva sa 5 brzina, proizvod postiže vrlo visoku efikasnost i niske emisije CO ispuštenih u atmosferu.
Svi proizvodi imaju dvogodišnju punu garanciju.

Bez obzira na to da li grejete svoj stan, kuću ili kancelariju, uvek ćete pronaći proizvod koji odgovara vašim potrebama i budžetu – kvalitet je zagarantovan i nema premca. Naš tim je u potpunosti dostupan da vas savetuje u bilo kojoj situaciji.
Svaki proizvod je testiran u skladu sa evropskim standardima kvaliteta.

 

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

X