Akcija!

KOTAO MARELI CALISTO – 25

143,600.00 Din. 132,000.00 Din. 132,000.00 Din.

DEKLARACIJA
Model:
KOTAO Mareli CALISTO – 25
Naziv i vrsta robe:
kombinovani kotao
Uvoznik:
Termokonvoj Plus Doo
Zemlja porekla:
Bugarska
Prava potrošača:
Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

KOMBINOVANI KOTAO CALISTO – MODEL CB

Kombinovani kotlovi CB serije iz kompanije Mareli odlikuju se čvrstom konstrukcijom od nerđajućeg čelika, kao i visokom efikasnošću kako u radu sa peletom, tako i prilikom upotrebe čvrstog goriva. Ova efikasnost se postiže zahvaljujući posebno razvijenom multipass dizajnu izmenjivača toplote. Prisustvo dvoja vrata omogućavaju brzo i lako prebacivanje sa jednog goriva na drugo.

CB serija kombinovanih kotlova iz Marelija ima snagu u rasponu od 24 kw, 35kw i 48 kw, što ih čini savršenim za sve primene. Kotlovi rade sa Mareli SMB linijom gorionika. Njihova instalacija je jednostavna, zahvaljujući sistemu dvostrukih vrata koja su zamenljiva u sekundi, u zavisnosti od vrste gorionika koji ste izabrali. Dodatna pogodnost je dodatak senzora koji kontrolišu proces sagorevanja, temperaturu vode, kao i odvod dimnih gasova, što je dodatna garancija za sigurnost proizvoda na radu.

Kombinovani kotlovi CB serije iz kompanije Mareli zadovoljavaju sve evropske standarde i zahteve u odnosu na životnu sredinu. Zahvaljujući upotrebi inovativnih tehnologija poput modulacije goriva sa 5 brzina, proizvod postiže vrlo visoku efikasnost i niske emisije CO ispuštenih u atmosferu.
Svi proizvodi imaju dvogodišnju punu garanciju.

Bez obzira na to da li grejete svoj stan, kuću ili kancelariju, uvek ćete pronaći proizvod koji odgovara vašim potrebama i budžetu – kvalitet je zagarantovan i nema premca. Naš tim je u potpunosti dostupan da vas savetuje u bilo kojoj situaciji.
Svaki proizvod je testiran u skladu sa evropskim standardima kvaliteta.

Napomena:
TERMOKONVOJ DOO se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Isporuka na teritoriji cele Srbije.