KAMIN NA PELET MARELI PSN12

159,050.00 Din. 159,050.00 Din.

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
DEKLARACIJA
Model:
Kamin na pelet Mareli PSN-12
Naziv i vrsta robe:
kamin na pelet
Uvoznik:
Termokonvoj Plus Doo
Zemlja porekla:
Bugarska
Prava potrošača:
Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Kamin na pelet Mareli PSN12 poseduje multi funkcionalni displej osetljiv na dodir takozvani touch screen u boji, kristalno bistro staklo koje se ne prlja pri radu kamina, keramički grejač koji osigurava brzo paljenje a turbulatori u kotlu veliko iskorišćenje, otvori za čišćenje nalaze se sa prednje strane kotla, čime je čišćenje znatno olakšano. Prisustvo tajmera omogućava dnevno, nedeljno i vikend podešavanje vremena paljenja i gašenja kotla. Dostupan u krem, sivoj, bordo, crnoj ili boji po želji kupca. Raspoložive snage 12kW, 15kW, 18kW, 24kW i 30 kW. Garancija na kazan 5 godina, na elektroniku i ostale komponente 2 godine.

Mogućnost povezivanja bežičnog sobnog termostata koji omogućava daljinsko upravljanje, mogucnost povezivanja ProSmart uredjaja koji omogucava upravljanje preko mobilnog telefona.

Kamin na pelet Mareli PSN 12 je maksimalne snage 12kW od cega je 2kW predato vazduhu a 10kW predato vodi.

Cena je sa integisanom cirkulacionom pumpom i ekspanzionom posudom.

Napomena:
TERMOKONVOJ DOO se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Isporuka na teritoriji cele Srbije.

Brend

Kubatura

Namena

Snaga

Tip