Kamin na pelet Mareli PS30

207,300.00 Din. 207,300.00 Din.

Kategorija: Oznake: ,

DEKLARACIJA
Model:
Kamin na pelet Mareli PS-30
Naziv i vrsta robe:
kamin na pelet
Uvoznik:
Termokonvoj Plus Doo
Zemlja porekla:
Bugarska
Prava potrošača:
Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Mareli kamini serije PS su savršena kombinacija stila, dizajna i kvaliteta. Sa ugrađenom inteligentnom elektronskom kontrolom, i potpuno automatizovan rad  korišćenje kamina je vrlo lako i jednostavno. Imaju mogućnost povezivanja sa preciznim sobnim termostatom, koji osigurava savršenu kontrolu temperature u vašem domu. Odabir boje koja odgovara vašem enterijeru je opcija koju svaki kupac može iskoristiti. Automacko paljenje peleta postiže se uz pomoć keramičkog grijača i traje svega nekoliko sekundi. Tajmer na kotlu omogućava dnevno, nedeljno i vikend podešavanje vremena paljenja i gašenja kotla. A veliko staklo i vatra u kaminu će još više doprineti toplini vašeg doma.
Proizvodnja kamina serije PS zadovoljava sve evropske standarde i zahteve za zaštitom životne sredine. Zahvaljujući inovativnim tehnologijama i 5-stepenom načinu rada, postiže vrlo visoku efikasnost usled veoma niske emisije CO gasova u atmosferu. Svi proizvodi Mareli serije PS imaju dvogodišnju punu garanciju.
Bilo da zagrevate svoj stan, kuću ili kancelariju, uvek ćete naći proizvod koji odgovara vašim potrebama, a odnos cena i kvaliteta je garantovan i neuporediv.
Svaki proizvod proizvođača Mareli je testiran u skladu sa evropskim standardima kvaliteta.

Kamin na pelet Mareli PS 30 je maksimalne snage 30kW od čega je 3kW predato vazduhu 27kW predato vodi.

Dostupan u krem, sivoj, crvenoj, crnoj ili boji po želji kupca. Raspoložive snage 18kW, 24kW i 30 kW.

*Serija PS je najprodavanija serija kamina na pelet Mareli na nasem trzistu i iz tog razloga je fabrika Mareli model PS unapredila otvorom za ciscenje sa prednje strane kotla cime je Vase angazovanje svedeno na minimum. Zaboravite na srafove i raznorazne alatke koje su Vam ranije bile potrebne kako biste dosli do revizionih otvora, model PS je toliko jednostavan za odrzavanje da ono moze biti povereno bilo kom clanu porodice. Jednostavnim povlacenjem pepeljare unapred dolazite do revizionog otvora i izvlacenjem pepela iz njega Vas kamin je za svega par minuta spreman za rad.

*Kamin je sa integrisanom cirkulacionom pumpom i ekspanzionom posudom.

Napomena:
TERMOKONVOJ DOO se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Isporuka na teritoriji cele Srbije.

 

Brend

Kubatura

Namena

Snaga

Tip