Akcija!

Kamin na pelet Mareli Jade 5

88,900.00 Din. 81,900.00 Din. 81,900.00 Din.

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
Uporedite

Kamin za direktno zagrevanje prostorije toplim vazduhom, bez vode. Maksimalne snage 5 kW.

Savršena kombinacija stila, dizajna i kvaliteta. Sa ugradjenim inteligentnim elektronskim upravljanjem upotreba peći JADE 5 je vrlo jednostavna i sa malim održavanjem. Prisustvo preciznog termostata osigurava savršenu kontrolu temperature u vašem domu. Postoji mogućnost izbora iz široke palete boja boje koja u najboljem slučaju odgovara vašem dizajnu enterijera. Paljenje se postiže pomoću keramičkog grejača koji pelet u nekoliko sekundi zapali.

Kamin na pelet Jade 5 je savršen za grejanje prostorija do 120m3. Toplota zrači direktno iz peći, pomoću ugrađenog ventilatora koji izduvava topao vazduh, što ga čini idealnim pratiteljem za hladne zimske noći.

Proizvodnja JADE serije peći na pelet, ispunjava sve evropske standarde i zahteve koji se odnose na životnu sredinu. Zahvaljujući upotrebi inovativnih tehnologija, poput petostepene modulacije goriva, proiyvod postiže vrlo visoku efikasnost i male emisije CO koje se ispuštaju u atmosferu. Svi proizvodi imaju dvogodišnju garanciju. Bez obzira da li grejete svoj stan, kuću ili kancelariju, uvek ćete pronaći proizvod koji odgovara vašim potrbama i budzetu – kvalitet je zagarantovan i bez premca. Naš tim je u potpunosti na raspolaganju da vas posavetuje u svakoj situaciji. Svaki proizvod je testiran u skladu sa evropskim standardima kvaliteta.

Brend

Namena

Snaga

Tip

Kubatura

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

X