Akcija!

Kamin na pelet Mareli Jade 5

88,900.00 Din. 81,900.00 Din. 81,900.00 Din.

DEKLARACIJA
Model:
Kamin na pelet Mareli Jade-5
Naziv i vrsta robe:
kamin na pelet
Uvoznik:
Termokonvoj Plus Doo
Zemlja porekla:
Bugarska
Prava potrošača:
Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Kamin za direktno zagrevanje prostorije toplim vazduhom, bez vode. Maksimalne snage 5 kW.

Savršena kombinacija stila, dizajna i kvaliteta. Sa ugradjenim inteligentnim elektronskim upravljanjem upotreba peći JADE 5 je vrlo jednostavna i sa malim održavanjem. Prisustvo preciznog termostata osigurava savršenu kontrolu temperature u vašem domu. Postoji mogućnost izbora iz široke palete boja boje koja u najboljem slučaju odgovara vašem dizajnu enterijera. Paljenje se postiže pomoću keramičkog grejača koji pelet u nekoliko sekundi zapali.

Kamin na pelet Jade 5 je savršen za grejanje prostorija do 120m3. Toplota zrači direktno iz peći, pomoću ugrađenog ventilatora koji izduvava topao vazduh, što ga čini idealnim pratiteljem za hladne zimske noći.

Proizvodnja JADE serije peći na pelet, ispunjava sve evropske standarde i zahteve koji se odnose na životnu sredinu. Zahvaljujući upotrebi inovativnih tehnologija, poput petostepene modulacije goriva, proiyvod postiže vrlo visoku efikasnost i male emisije CO koje se ispuštaju u atmosferu. Svi proizvodi imaju dvogodišnju garanciju. Bez obzira da li grejete svoj stan, kuću ili kancelariju, uvek ćete pronaći proizvod koji odgovara vašim potrbama i budzetu – kvalitet je zagarantovan i bez premca. Naš tim je u potpunosti na raspolaganju da vas posavetuje u svakoj situaciji. Svaki proizvod je testiran u skladu sa evropskim standardima kvaliteta.

Napomena:
TERMOKONVOJ DOO se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Isporuka na teritoriji cele Srbije.

Brend

Namena

Snaga

Tip

Kubatura